Dansgroep Alex & Jacqueline

In 2012 zijn wij een dansgroep begonnen voor rolstoelgebruikers onder de naam “Double Wheels”. In 2017 is deze naam veranderd in “Dansgroep Alex en Jacqueline”.

Alex en Jacqueline zijn gecertificeerd rolstoeldans instructeurs en ass. Rolstoeldans instructeur via de SRN (stichting rolstoeldans Nederland). Alex en Jacqueline geven samen les aan rolstoelgebruikers. De kracht van ons is dat Alex de lessen verzorgt in het algemeen en dat Jacqueline zich richt op de individu tijdens de lessen en dat zij gespecialiseerd is in het gebruik van de rolstoel. Samen proberen we een familie sfeer neer te zetten voor onze dansers waarbij techniek en plezier bovenaan staat. Het is mogelijk recreatief te dansen maar we begeleiden ook de mensen die wedstrijden willen doen.

We houden ons bezig met Ballroom, Latin, Salsa, groepsdans in Combi. Duo is evt ook mogelijk. Dit zijn de twee dansvormen waarbij het mogelijk is om voor een valide met een rolstoelgebruiker te dansen en of twee rolstoelgebruikers met elkaar. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. De lessen die wij geven, zijn op afspraak en in overleg