La Blast

La Blast is een fitness work out die door Louis van Amstel is geïntroduceerd in de USA. Louis is meervoudig wereldkampioen in valide Latin dansen en is gespecialiseerd in beweging. Hij deed meerdere malen mee met het programma Dancing with the stars waarbij hij partner was van de grootste artiesten ter wereld. La Blast is een fitness work out waarbij allerlei muziek vormen centraal staan en deze worden verwerkt in een choreografie waarbij plezier wordt vermengt met een dosis lichamelijke beweging. Bijvoorbeeld, Engelse wals, Tango, Salsa, Cha Cha, Rumba, Quickstep enz enz. Verder zijn deze vormen te dansen zonder partner hetgeen het extra interessant maakt.

Jacqueline Glijn is de eerste persoon in een rolstoel die samen heeft gewerkt met Louis aan een rolstoel variant. Zij is tevens de eerste rolstoelgebruiker die gecertificeerd La Blast instructrice is. Het leuke van de fitness work out is dat Jacqueline samen met Alex choreografieën hebben gemaakt die zowel voor Valide als mindervalide gelijk gedanst kunnen worden. Integratie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. La Blast is goed voor lichaam en geest en geeft extra energie.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Lessen kunnen ook op locatie gegeven worden of in de gezellige ambiance van dansschool Gast.